Medewerker onboarding

Voordelen van de juiste onboarding

Een nieuwe medewerker vinden is veelal een tijdrovend en kostbaar proces. Je wilt dat jouw nieuwste teamlid dan ook de juiste start krijgt binnen de organisatie.

Een onboarding pakket ontstresst de werknemer door deze op de juiste manier te informeren over diens eerste dagen in de organisatie. Daarbij helpt het ook ervoor te zorgen dat iemand sneller in de organisatie staat.

54%
Is eerder productief in de organisatie
18%
Minder verloop binnen de eerste 12 maanden
80%
Voelt zich ontspannen op de eerste werkdag

Wees welkom!

De kern van onboarding is het welkom heten van jouw nieuwste teamlid. Daarbij wil je de waarden, visie en verwachtingen overbrengen van jouw organisatie. Een juiste onboarding kan je ondersteunen met een brandingpakket. Dit kan in vele vormen en maten.

Van een specifieke onboarding huisstijl tot een volwaardig pakket. Aandacht voor jouw nieuwste medewerker is een investering die zich snel terugverdient in loyaliteit en efficiency bij de onboarding.

Het meest krachtige effect zit hem in de kleinste zaken. Stuur de nieuwe medewerker bijvoorbeeld vlak voor zijn eerste dag een persoonlijk kaartje, ondertekend door zijn toekomstig leidinggevende. Een kleine moeite die zeer gewaardeerd zal worden.

Er is al een welkomstkit vanaf

299(excl. btw)

Bij min. 40 stuks

Uitnodigingskaart eerste werkdag
Contract
Envelop

Maatwerk welkomstkit

De maatwerk welkomstkit van Marketing Perron is een speciaal voor jouw organisatie gebrande box waarin je bijvoorbeeld de volgende zaken kunt opnemen:

Getekent arbeidscontract
Visitekaartje
Waterflesje
Notitieboekje
Routebeschrijving, parkeerbeleid, personeelshandboek
Pen
Agenda voor de eerste dag
Persoonlijke welkomstbrief
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Van gedachten wisselen?

Dat kan altijd met het creatieve team van Marketing Perron!

    De volgende stap in onboarding?

    Wil jij de volgende stap nemen in jouw onboarding proces? Denk dan eens aan een maatwerk welkomstkit. Een speciaal voor jouw organisatie gebrande box waarin je de volgende zaken zou kunnen opnemen: getekend arbeidscontract, visitekaartjes, waterflesje, notitieboekje, pen, routebeschrijving & parkeerbeleid, de agenda voor de eerste dag en last but not least een persoonlijke welkomstbrief.

    document.addEventListener('wpcf7mailsent', function( event ) { location = 'https://marketingperron.nl/bedankt-1566/'; }, false );